Domů » Aktuálně

Aktuálně: Co chystá Soderbergh

Z mnoha špionážních televizních seriálů, které v 60. letech parazitovaly na popularitě prvních filmů s Jamesem Bondem, patří The Man from U.N.C.L.E. dle zahraničních recenzí k těm zdařilejším (dále šlo například o seriály I Spy, The Avengers, The Saint, Get Smart). Filmová adaptace seriálu, původně vysílaného v letech 1964 až 1968, tvoří jednu z mnoha položek ve výhledu projektů, které by měl režírovat Steven Soderberg, jehož Nákaza právě vstupuje do českých kin. Titulní role tajného agenta z UNCLE (United Network Command for Law-Enforcementb), bojujícího proti zločinecké organizaci THRUSH (Technological Hierarchy for the Removal of Undesirables and the Subjugation of Humanity), by dle čerstvých informací měla připadnout stále žádanějšímu Bradleymu Cooperovi (zřejmě nejvděčnější roli zatím ztvárnil v thrilleru Všemocný). Cooper tak nahradí původně osloveného George Clooneyho, který by kvůli zraněním z natáčení Syriany fyzicky náročnou roli údajně nezvládnul. Jenom dodejme, že v původním seriálu hrál agenta s atypickým jménem Napoleon Solo Robert Vaughn.

Předtím, než podnikne návrat do 60. let a zejména předtím, než ukončí svou režisérskou kariéru, jak oznámil, měl by Soderberg dle oficiálního „harmonogramu“ uvést akční thriller Haywire (dokončeno, premiéra v lednu) a komedii o životě striptéra Magic Mike (nedávno začal točit). Rok po předpokládané premiéře The Man from U.N.C.L.E., tzn. v roce 2013, chce žánrově nevyhraněný tvůrce převést na filmové plátno život slavného pianisty Liberace, kterému by měl v životopisném dramatu s pracovním názvem Liberace propůjčit tvář Michael Douglas.

zdroj: collider.com, variety.com

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 21. 10. 2011 ve 17.48 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.