Domů » Aktuálně

Aktuálně: Tvorba Terrence Malicka nabírá obrátky

Ačkoli Strom života dost možná ještě prochází finálními střihovými úpravami, plánuje Terrence Malick již svůj další film. Včera to oznámila společnost FilmNation Entertainment, které bude příslušet jeho mezinárodní distribuce. Snímek, jehož natáčení by mělo začít na podzim 2010, zatím nemá název, zato se ale může pyšnit hvězdným hereckým obsazením: v „romantickém dramatu“ se objeví Christian Bale (Říše slunce, 1987; Nový svět, 2005; Batman začíná, 2005; Temný rytíř, 2008), Javier Bardem (Než se setmí, 2000; Hlas moře, 2004; Tahle země není pro starý, 2007; Vicky Cristina Barcelona, 2008), Rachel McAdams (Zápisník jedné lásky, 2004; Sherlock Holmes, 2009) a Olga Kurylenko (Quantum of Solace, 2008).

Jak bývá u Malicka zvykem, další detaily o příběhu nyní nejsou známy. S jistotou lze pouze říci, že se jedná o režisérův původní scénář. Film vznikne v produkci Nicolase Gondy, Sarah Greenové a Billa Pohlada ze společnosti River Road Entertainment, která je i jedním z producentů Stromu života.

Oznámení nového Malickova projektu mimo jiné znamená, že poslední post produkční práce na Stromě života se už snad opravdu chýlí ke konci a film by tak měl dostát očekávanému datu své (už tak posunuté – viz článek zde) premiéry na letošním filmovém festivalu v Cannes. Zároveň je tato zpráva příslibem možného zvýšení pracovního tempa šestašedesátiletého tvůrce, který si jinak se svými snímky dává poměrně na čas – což v nejdelším případě znamenalo dvacetiletou odmlku mezi Nebeskými dny (1978) a Tenkou červenou linií (1998).

Zdroj: Deadline.com

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 4. 2. 2010 ve 23.58 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.