Domů » Aktuálně

Aktuálně: Brian De Palma natočí remake francouzského thrilleru

Svůj zatím poslední film, kontroverzní válečné drama Zredigováno, uvedl americký režisér Brian De Palma v roce 2007. Po tříletém hledání vhodného námětu by se měl pustit do remaku francouzského thrilleru Crime d’amour.

Bez zajímavosti není, že originál, natočený renomovaným tvůrcem nejen kriminálních filmů Alainem Corneauem (vzpomeňme jeho Indické nokturno nebo v České televizi nedávno uvedený Strach a chvění), měl premiéru teprve v loňském roce. Psychologicky laděný příběh o notně vyhrocené rivalitě dvou žen, v původní verzi ztvárněných Kristin Scott Thomas a Ludivine Sagnier, hodlá De Palma přenést z francouzského prostředí do Anglie.

Režisérův návrat k žánru, na jehož poli se proslavil, bude, zatím pod pracovním názvem Passion, stejně jako originál produkovat pařížská produkční společnost SBS Prods. De Palma slibuje s rozpočtem okolo 30 milionů dolarů namíchat svou oblíbenou směs erotiky, mystéria, napětí a vražd(y). Natáčet by se mělo začít v srpnu, poté co budou v květnu na festivalu Cannes představeni angažovaní herci, resp. herečky.

Zdroj: filmstalker.co.uk, variety.com

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 28. 1. 2011 ve 22.56 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.