Domů » Aktuálně

Aktuálně: Aronofsky bude produkovat debut Seana Gulletta

Na filmovém trhu v Cannes (probíhá současně s filmovým festivalem) se prezentuje celovečerní debut filmaře, scénáristy a herce Seana Gulletta. Co je na něm zajímavého? Především to, že na vzniku tohoto snímku se bude jako producent podílet úspěšný režisér Darren Aronofsky (Requiem za sen, Wrestler) a spolu s ním i jeho vlastní společnost Protozoa Pictures. Oba autoři se u tohoto projektu nepotkávají na filmovém place poprvé, protože již v roce 1996 spolupracovali právě na Darrenově filmovém debutu. Gullettovo ztvárnění hlavní postavy geniálního matematika Maximilliana Cohena ve snímu bylo jeho první hereckou zkušeností.

O příběhu Gullettova filmu se zatím vlastně neví nic, přesto ale projekt vzbudil vlnu pozornosti. Pod názvem Tangiers by se podle jediných zveřejněných informací měl skrývat konspirační thriller. Ze samotného názvu snímku lze dedukovat, že se film bude odehrávat ve stejnojmenném městě v Maroku, kde v současné době Gullette žije. O hlavní roli se prý dokonce již uchází mladý herec Emile Hirsch, který si pro sebe například zcela uzmul snímek Útěk do divočiny a objevil se i v posledních snímcích Gus Van Santa a Ang Leeho.

Sean Gullette je mimo své herecké kariéry také scénáristou (jeho první práce na scénáři byla právě pro Aronofskyho ), který konzultuje rozpracované projekty pro nejrůznější nezávislé produkce ale i společnostem Warner Bros. a Paramount. Pomáhal také produkovat středometrážní snímek The 8, který se objevil na letošním festivalu v Berlíně.

Zdroj: ThePlaylistNation.blogspot.com

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 17. 5. 2010 ve 23.21 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.