Domů » Aktuálně

Aktuálně: Polanski zřejmě dokončí svůj film z vězeňské cely

Romanu Polanskému zřejmě zhasla poslední naděje, že opustí vězeňskou vazbu ve Švýcarsku. Znemožnění výkupu na kauci, které před týdnem z obavy z režisérova útěku ze země doporučilo ministerstvo spravedlnosti, potvrdil i soud. Už se mluví o tom, že následující snímek The Ghost (Duch) bude dokončovat zpoza vězeňských mříží.

Scénárista Robert Harris vyjádřil optimismus a víru v pokračování projektu: „Bude nám moci své představy sdělovat z vězeňské cely. Nemyslím si, že bude mít dovoleno telefonovat, ale jistě bude moci nějakým způsobem komunikovat.“ Polanski se poprvé od Čínské čtvrti (Chinatown, 1974) rozhodl využít americkou výpravu. Mysteriózní drama, v němž hraje Ewan McGregor a Pierce Brosnan je založeno na Harrisově románu. Anonymní pisatel je najat ke zkompletování pamětí bývalého britského ministerského předsedy, při čemž odhalí záhady, které se pro něj mohou stát životu nebezpečnými. Natáčení skončilo letos v květnu a těsně před Polanského zatčením byl snímek dostříhán. Jelikož Polanski usiluje o zařazení snímku do soutěže berlínského filmového festivalu, nemůže s postprodukčními úpravami otálet. Oficiální stránky filmu naleznete zde.

Zdroj: indiewire.com

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 21. 10. 2009 ve 13.31 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.