Domů » Aktuálně

Aktuálně: Darren Aronofsky chystá Black Swan

Otazníky kolem projektu, kterému by se měl v blízké době Darren Aronofsky věnovat, se snad již  rozptýlily. Remake poněkud více mainstreamového Robocopa nechal prozatím stranou a naplno by se teď měl ponořit do práce na filmu Black Swan (Černá labuť), o kterém se ve spojitosti s Aronofskym mluví již nějaký ten rok (původně měl být produkován u Universalu z čehož nakonec sešlo).

Přestože Aronofsky minulý rok vyhrál v Benátkách Zlatého lva za režii Wrestlera, společnosti ochotné do Black Swan financovat se nijak nehrnou. Přitom film je jinak připraven k natáčení. Původní scénář Johna McLaughlina byl přepsán do finální podoby Markem Heymanem a do hlavní role potvrzena Natalie Portman. Londýnská společnost Groundswell Productions by mohla nakonec celý film finančně zaštítit, zatímco Fox Searchlight čeká co se nakonec z projektu vyvine (v Severní Americe distribuovali Wrestlera). Pokud se však finance dají dohromady (rozpočet bude opět poměrně nízký) mohlo by se přejít do fáze natáčení ještě před koncem tohoto roku.

Příběh filmu se motá kolem baletní scény v New York City. Soustředí se však především na vzájemný vztah staré baleríny a její mladé rivalky. Jak jejich vzájemný boj roste, postava Natalie Portmanové začíná pochybovat nakolik je její soupeřka reálná osoba. Mohla by být pouze výplodem její mysli či nadpřirozenou bytostí. Někteří námět filmu dokonce přirovnávají k duchařskému hororu Ti druzí s Nicole Kidmanovou. Vypadá to, že Aronofsky si bude hrát s žánry…

Zdroj: firstshowing.net

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 18. 7. 2009 ve 2.26 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.