Domů » Aktuálně

Aktuálně: Stanley Kwan a muzikál

Známý režisér z Hong Kongu, Stanley Kwan, se rozhodl natočit muzikál. A přestože se chtěl původně ještě předtím věnovat projektu s názvem He Is, He Isn´t, kvůli finančním důvodům a změnám investorů se rozhodl film na nějaký čas odložit a mezitím vyprodukovat čínský muzikál pojmenovaný Energy Behind The Heart. Natáčet začíná již v druhé polovině června.

Film by měl vyprávět o čerstvých absolventech herecké školy, kteří se snaží proniknout do světa show businessu. Podle opravdu stručné anotace tak celý projekt vypadá jako stovky podobných snímků, jejichž chabý příběh je pouze slabou spojovací linkou mezi jednotlivými hudebními výstupy.

Přestože se ve filmu objeví mladé a neznámé tváře ze Šanhgajské Akademie Dramatického Umění, většinu prostoru zřejmě zaberou postavy známých asijských hvězd (Carina Lau, Hu Jun, Li Bingning, Deng Chao). Kwan na ně chce zřejmě nalákat široké davy diváků.

Stanley Kwan se do mezinárodního podvědomí dostal hlavně díky dvanáct let starém snímku Hold You Tight (Yue kuai le, yue duo luo), díky kterému si odvezl dvě ceny z Berlinale. Před čtyřmi roky úspěšně uvedl film Everlasting Regret (Changhen ge) v Benátkách, kde získal cenu Open Prize. Kwan ve svých filmech často rozebírá otázky homosexuality, ke které se také jako jeden z mála asijských režisérů veřejně přihlásil. Svou kariéru začal jako pomocný režisér pro tvůrce Hong kongské „Nové vlny“. Postupně se dostal k samostatné režii a své filmy uvedl na předních evropských festivalech.

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 12. 6. 2009 ve 17.43 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.