Domů » Aktuálně

Trailer Herzogova Bad Lieutenanta

První ukázka z Herzogova remaku kultovního filmu Bad Lieutenant Abela Ferrary unikla z produkce na internet. Jde zřejmě o sestřih, který v oficiální verzi traileru bude vypadat jinak, přesto si lze už o celém projektu pomalu udělat názor. A ze zahraničních diskuzí to vypadá, že Herzogův film to bude mít ještě těžké. Převažují hlavně negativní ohlasy, které se shodují, že tento trailer nemá vůbec atmosféru původního temného filmu. Herzog však už od počátku zamýšlel udělat Bad Lieutenanta jako hodně volný remake, který se bude od svého předobrazu výrazně lišit.

Základní premisa příběhu však zůstává stejná. Hlavním hrdinou filmu je policejní poručík, který rozhodně není žádná kladná postava. Je po krk zadlužený díky závislosti na nejrůznějších druzích drog a baseballovému sázení. Své pozice zneužívá k nejrůznějším činnostem včetně znásilnění mladých dívek. Když pak dostane na starosti vyšetřování znásilnění jedné jeptišky, začne pomalu sebereflexivně pohlížet na svůj dosavadní život.

Místo Harvey Keitela se v hlavní roli Herzogovy verze objeví Nicolas Cage (herecké obsazení doplňuje například Val Kilmer a Eva Mendes). Ten o dobrou roli nezavadil už hodně dlouho a potřeboval by nějaký zajímavý projekt jako sůl. Škoda, že první ukázka vypadá takhle nijace. Není tu žádná atmosféra a žádný výrazný rukopis, který většinou u Herzogových hraných filmů můžeme najít. Přesto Bad Lieutenant potenciál má. Třeba oficiální verze traileru bude působit úplně jinak…

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 28. 5. 2009 ve 14.16 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.