Domů » Aktuálně

Aktuálně: Aronofsky a další film o drogách

Čerstvě neoscarový režisér Darren Aronofsky začal s producentem Černé labuti Scottem Franklinem pod názvem Intricate připravovat temný příběh z newyorské drogového podsvětí. Projekt financovaný Aronofského společností Protozoa Pictures by měl režírovat Brad Furman. Ten americkou kinematografii obohatil zatím pouze nevýrazným kriminálním dramatem Úlovek, ale brzy by k sobě mohl strhnout více pozornosti lákavě obsazeným thrillerem z právnického prostředí The Lincoln Lawyer.

Intricate bude vyprávět skutečný příběh z 90. let minulého století, kdy neúspěšný hráč basketbalu zkusí alternativní kariéru coby drogový dealer. Film, který slibuje zkoumat i provázanost drogové scény s rapovým průmyslem a přitom neopomenout ani společenský a politický kontext, zatím nemá určeného scenáristu. Spekuluje se, že by jím mohl být samotný Furman. Jestli producentský dohled Aronofského zajistí stejně syrovou podívanou jako bylo Requiem za sen, či zda se film bude ubírat spíše líbivější cestou například Kokainu Teda Demmeho a zejména, jestli bude projekt vůbec realizován, bychom se mohli dovědět příští týden, po premiéře a případném úspěchu/neúspěchu zmíněného The Lincoln Lawyer.

Zdroj: firstshowing.net

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 11. 3. 2011 ve 18.12 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.