Domů » Aktuálně

Aktuálně: Woody Allen připravuje nový film

Těsně po skončení festivalu v Cannes, kde měl premiéru Allenův film You Will Meet a Tall Dark Stranger, režisér odtajnil více informací o svém připravovaném projektu. Snímek se bude jmenovat Midnight in Paris a jak už název napovídá, bude se odehrávat v hlavním městě Francie. Postavy si zahrají Kathy Bates, Adrien Brody, Carla Bruni, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Michael Sheen a Owen Wilson. Midnight in Paris je zatím ve fází přípravných prací, natáčení je ale naplánováno již na červenec letošního roku.

Film bude romantickou komedií vyprávějící o rodině cestující do Paříže kvůli obchodním záležitostem, včetně mladých snoubenců, jejichž vztahy se v průběhu putování promění. Snímek by měl reflektovat lásku k Paříži a zároveň odhalovat iluze lidí, kteří si myslí, že ostatní lidé mají mnohem lepší život.

Produkce se ujaly tři produkční společnosti – Allenova Gravier Productions, španělská Mediapro, která s režisérem spolupracovala na Vicky Cristina Barcelona, a Sony Picture Classics.

Zatím poslední Allenův snímek, který měl u nás premiéru, je Užívej si, co to jde (Whatever Works). You Will Meet a Tall Dark Stranger bude do českých kin uvedeno v prosinci.

Zdroj:slashfilm.com

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 28. 5. 2010 ve 10.35 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.