Domů » Aktuálně, Výhled

Borgman přichází…! Slavnostní seznámení v holandském stylu

Artcam a Indie Film Vás zvou na slavnostní premiéru filmu Borgman. Přijďte si dát skleničku s tajemným holanďanem a poznat chuť země vaflí, sýrů, koláčků z vesmíru a tulipánů!

Holandská party příznivců nezávislého filmu se bude konat 6.3.2014 od 20:00 ve Studio BÉLA (Rytířská 25-27, Praha 1, ve druhém patře Maďarského Institutu).

Potvrďte svou účast na redakce@indiefilm.cz (heslo: Borgman) – 40 nejrychlejších bude mít jedinečnou příležitost seznámit se s Brogmanem bez placení! A pro ty pomalejší budou lístky na místě – za 50 Kč pro studenty a seniory a za 80 Kč pro všechny ostatní.

Kdo je Borgman, k čemu používá vědra a cement a jak s ním souvisí známá poučka z detektivek, že vrahem je zahradník? Film je to krutý, přímočarý a optimální pro milovníky černého humoru. Holandská tak trochu černá alegorie v mnohém připomíná filmy řeckého tvůrce Giorgose Lanthimose Špičák a Alpy…

Více o filmu: http://artcam.cz/borgman/

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 1. 3. 2014 ve 12.25 a zařazen do kategorie Aktuálně, Výhled ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.