Domů » Festivaly

Filmový festival Litoměřice – soutěž o akreditace

Festivaloví fanoušci, pozor! Indiefilm si pro Vás ve spolupráci s Filmovým festivalem Litoměřice (23.-25. 8.) připravil soutěž o dvě akreditace zdarma! Stačí pouze odpovědět na tři otázky vážící se k letošnímu programu a správné řešení spolu se svým jménem a telefonním kontaktem zaslat na emailovou adresu redakce@indiefilm.cz. S možností stanování zdarma v areálu letního kina pro všechny návštěvníky není proč váhat!

Otázky:

1) Werner Herzog je mimo jiné znám svým svojským přístupem k filmu a negativním postojem k cinema verité. Jak se jmenuje prohlášení o dvanácti bodech, ve kterém shrnul své názory na obě tyto problematiky?

2) Společnost American International Pictures, v níž vznikl film Dementia 13, poskytla zázemí mnoha budoucím režisérským a hereckým osobnostem (Martin Scorsese, F. F. Coppola, Peter Bogdanovich a další). Jak se jmenoval producent a režisér AIP, který si mladé tvůrce bral pod křídlo, umožnil jim získat zkušenosti a často i točit vlastní filmy?

3) Petr Marek na svých filmech často spolupracuje s kolegy z improvizačního divadelního souboru, jejichž reálná jména používá současně jako jména filmových postav. Jak se jmenuje divadelní sdružení, jehož členové vystupují ve filmech Nebýt dnešní a Nic proti ničemu?

Soutěž potrvá do středy 21. 8. do 20 hodin. Vylosovaní výherci budou co nejdříve informováni.

Správné odpovědi:

1) Minnesota Declaration

2) Roger Corman

3) LÁHOR/Soundsystem

Více o festivalu zde.

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 20. 8. 2013 ve 16.11 a zařazen do kategorie Festivaly ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.