Domů » Aktuálně

Only God Forgives: Refn s Goslingem se vydávají do Bangkoku

Dánský režisér Nicolas Winding Refn slavil před dvěma lety velký úspěch se svým snímkem Drive. V tomto thrilleru s artovými ambicemi zazářil Ryan Gosling v hlavní roli filmového kaskadéra, který po nocích dělá nájemného řidiče pro zločinecké gangy. A protože vítězná sestava se nemá měnit, tak se tito dva sešli i u dalšího filmu, který se tentokrát bude odehrávat v rozpálené thajské metropoli Bangkoku, který je v poslední době mezi filmaři v kurzu.

V napjatě očekávaném snímku Only God Forgives Gosling ztvárnil Juliana, který před deseti lety zabil policistu a od té doby je na útěku. Řídí klub thajského boxu, který slouží jako zástěrka pro obchodování s drogami. Zápletka nabere na obrátkách, když Julianův bratr zabije prostitutku. Policie na vyšetřování povolá zpátky z důchodu nevybíravého policistu Čanga (Vithaya Pansringarm), který umožní otci dívky vykonat na vrahovi odplatu. Do hry se následně dostává Julianova matka Jenna (Kristin Scott Thomasová), která si přeje další pomstu.

Z nedávno vydaného červeně označeného (red band) traileru, na který se můžete podívat o něco níže, je zřejmé, že nás opět čeká vizuálně omračující hypnotická podívaná nasáklá krví, tentokrát z atraktivního prostředí neony osvětleného bangkokského podsvětí. Těšit se můžeme rovněž na hudbu Cliffa Martineze, jehož hudební kompozice podbarvovaly již předchozí Refnův film Drive a který se nedávno skvěle vypořádal s podobně laděnými Spring Breakers (autorem výrazné písně doprovázející trailer je však thajská skupina Proud, jedná se o jejich hit Ther-Kue-Kwam-Fun z roku 1995).

Americká premiéra se odehraje až 19. července, ale již v květnu se fim objeví v hlavní soutěži festivalu v Cannes a česká premiéra je naplánována na 6. června.

Ferdinand Fořt

Doporučujeme

Jeden komentář

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 16. 4. 2013 ve 19.11 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.