Domů » Aktuálně

Trailer: Ammaniti v rukách Bernarda Bertolucciho

Zatím poslední film legendárního italského režiséra Bernarda Bertolucciho je adaptací knihy Niccoló Ammanitiho. Renomovaný spisovatel je často označován jako největší talent současné italské prózy. Jeho dílo bylo oceněno řadou prestižních cen a mimo jiné přeloženo i do českého jazyka (Vezmu tě a odvedu tě pryč, Já se nebojím). Několik jeho knih se dočkalo filmových adaptací a jednu z nich, Io e Te, se rozhodl na stříbrné plátno převést i Bertolucci.

Dlouhých devět let museli diváci čekat na další Bertolucciho film, naposledy byl v kině uveden snímek Snílci v roce 2003. Režisér dnes již klasických fimových  děl Konformista či Poslední tango v Paříži nakonec upustil od původního plánu jít se současným trendem a natočit nejnovější film ve 3DNa to, jaký bude návrat filmového veterána, si budeme muset počkat do dubna, kdy jej do kin uvede distribuční společnost Bioscop. K dispozici je zatím trailer, který nápadně naznačuje, že i tentokrát bude mít film skvělý soundtrack.

Více jsme o filmu psali zde.

 Adéla Mrázová  

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 24. 1. 2013 ve 17.35 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.