Domů » Aktuálně

Aktuálně: Martin McDonagh představuje Sedm psychopatů

Irský dramatik, čtyřnásobný držitel ceny Tony Martin McDonagh byl až do roku 2005 znám výhradně divadelním návštěvníkům. V uvedeném roce k šíření svých krutě černohumorných, na vypilované hlášky bohatých dialogů poprvé použil filmového média a za krátkometrážní „vlakovou“ povídku Six Shooter dostal rovnou Oscara. Když o tři roky později uvedl černočernou celovečerní komedii o dvojici nájemných vrahů V Bruggách, již nebylo pochyb, že bratři Coenové, dosavadní králové absurdních, mnohdy poněkud krvavých situací, při nichž váháte mezi hlasitým smíchem a silným znepokojením, mají vážného konkurenta.

Zatímco letos si fanoušci mcdonaghovského humoru přišli na své alespoň díky (údajně podařené) krimikomedii The Guard od McDonaghova bratra Johna Michaela, příští rok by slavnější ze dvou McDonaghů měl dokončit film se slibným názvem Seven Psychopaths. Půjde přitom nejen o název filmu, ale také scénáře, s nímž bude zápasit Colin Farrell. S dopsáním by mu měla pomoct série nemilých příhod, které spustí párek jeho povedených kamarádů (Sam Rockwell a Christopher Walken) a které budou souviset s milovaným psíkem (rasa Shih Tzu) psychopatického gangstera (Woody Harrelson). Zatím není jasné, jaké role v tomto mixu kriminálního a komediálního připadnou Olze Kurylenko a Tomu Waitsovi, jejichž účast byla potvrzena, na rozdíl od účasti Mickeyho Rourkea, jenž navzdory internetovým zvěstem ve filmu nakonec hrát nebude.

zdroj: indiewire.com

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 11. 11. 2011 ve 17.26 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.