Domů » Aktuálně

Aktuálně: Paul Thomas Anderson našel sponzorku

Radostná zpráva pro příznivce amerického filmaře Paula Thomase Andersona se pojí se jménem miliardářky Megan Ellisonové. Dcera Larryho Ellisona, ředitele softwarové společnosti Oracle, by měla částí svého jmění přispět rovnou na dva z režisérových plánovaných projektů. Jedním z nich je drama o zakladateli scientologické církve The Master s Phillipem Seymourem Hoffmanem, uložené pro nezájem Hollywoodu (resp. z obav, jak by citlivé téma bylo přijato) dočasně k ledu.

Druhým je adaptace knihy Thomase Pynchona Inherent Vice (podrobněji jsme o ní psali dříve). Anderson již dokončil první verzi scénáře, který nyní cizeluje do finální podoby. S přepracováním předlohy je údajně spokojen sám Pynchon, jehož rad Anderson během psaní bohatě využívá. Hlavní roli by si mohl zahrát zvažovaný Robert Downey Jr., který v poslední době odmítnul nabídky Sama Raimiho (Oz: The Great and Powerful) i Alfonse Cuarona (Gravity), takže bude mít trochu volnější časový rozvrh.

Ze strany Ellisonové nejde o ojedinělý krok. S bratrem Davidem se finančně podílela na Opravdové kuráži bratrů Coenových a v budoucnu by díky jejím penězům mělo vzniknout kriminální drama Johna Hillcoata The Wettest County in the World podle scénáře Nicka Cavea.

Zdroj: collider.com

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 11. 2. 2011 ve 19.57 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.