Domů » Aktuálně

Aktuálně: Alexander Payne připravuje dva filmy

Známý režisér Alexander Payne, který proslul především filmem Bokovka, se chystá natáčet po dlouhých pěti letech nový film, který by se měl jmenovat The Descendants. Natáčení je naplánováno na nejbližší týdny a mělo by skončit na konci roku 2009 nebo nejpozději na začátku roku 2010, a to na Hawai, kde by se měl příběh bohatého velkostatkáře, který se snaží najít milence své ženy a dát tak rodinu opět dohromady, odehrávat. Jedná se o adaptaci novely Kaui Hart Hemmingse, která nese stejný název jako připravovaný film. Obsazení filmu zatím není známo, zato obsazení Paynova dalšího připravovaného projektu, který by měl být, co do rozpočtu, mnohem náročnější než The Descendants vypadá více než slibně.

V připravovaném filmu Downsizing by se měli objevit Paul Giamatti,  Sacha Baron Cohen a Reese Witherspoon. Mělo by se jednat o společenskou satiru, ve které se postava ztvárněná Paulem Giamattim rozhodne „zmenšit“ za cenu lepšího života. Termín natáčení zatím není známe, ale nejspíš to nebude dřív než na konci roku 2010.

Zdroj:Variety

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 12. 8. 2009 ve 11.19 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.