Domů » Aktuálně

Aktuálně: Paolo Sorrentino a Sean Penn se mstí nacismu

Italský režisér Paolo Sorrentino a herecká hvězda Sean Penn oznámili spolupráci na novém projektu. This Must Be The Place bude Sorrentinův první film, který bude kompletně natočen v anglickém jazyce a měl by se stihnout dokončit ještě do konce příštího roku.

Film nebude zasazen do druhé světové války, ale bude se odehrávat až o několik desítek let později. Bohatý, populární a životem znuděný rocker (Sean Penn) je v důchodovém věku a pomalu si sesumírovává myšlenky o tom, co ještě za svůj život nestihl udělat a co by mohl dohnat. Ta nejzásadnější věc, se kterou se musí vypořádat, je smrt jeho otce. Vydává se po stopách vraha, který v minulosti jako nacistický pohlavár stál za smrtí jeho otce a vše nasvědčuje tomu, že se skrývá někde v USA.

Paolo Sorrentino byl se svými posledními třemi filmy pokaždé nominován na Zlatou Palmu, nikdy jí však nezískal. Jeho jméno však bylo často slyšet a minulý rok získal s filmem Il Divo Cenu Canneské Poroty. Dostal se do výhodné pozice, kdy byl jednak velký zájem o distribuci jeho filmu a také mohl celkem nezávisle přemýšlet do jakého projektu se pustit dále. This Must Be The Place je tedy již od začátku natáčen jako vývozní artikl,v němž se počítá se zahraničním zájmem.

Sean Penn si opět vybral roli, která by mohla pokukovat po nějakém tom ocenění, zvlášť pokud se povede scénář (na starosti ho má spolu se Sorrentinem Umberto Contarello). Jde o jeho první projekt od té doby, co dokončil natáčení nového filmu Terence Mallicka The Tree of Life, který by měl být distribuován ve stejném roce jako This Must Be The Place.

O produkci se starají Indigo Films a Lucky Red, kteří spolupracovali se Sorrentinem již na snímku Il Divo.

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 22. 5. 2009 ve 13.18 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.