Domů » Aktuálně

Aktuálně: Takashi Miike – samurajové a manga

Produktivní japonec Takashi Miike se rozhodl pro dva nové projekty, remake klasického samurajského filmu a adaptaci manga komiksu. Takashi Miike tvoří především akční a hororové snímky otevřeně zobrazující sex a násilí. U nás patří mezi jeho nejznámější snímky Ichi the Killer a Konkurs, které se objevily v české DVD distribuci.

Thirteen Assasins má být samurajským filmem silně čerpajícím ze stejnojmenného snímku Eiichi Kudy z roku 1963. Třináct válečníků se vydá na sebevražednou misi s cílem zavraždění mocného padoucha. Film má již zaručené finance, přesto nebyl zatím zvěřejněn předpokládaný rozpočet.

Takeru je prozměnu adaptací manga komiksu úspěšného Buichi Terasawy. Příběh sleduje muže se superschopnostmi snažícího se ochránit milovanou ženu. Jak už je u mangy zvykem, svět míchá prvky fantasy a sci-fi. Přestože není ještě dokončena konečná podoba scénáře, je jisté, že snímek bude asijskou koprodukcí s rozpočtem okolo 30 miliónů dolarů. Do kin by měl jít v roce 2011. Také se mluví o účasti několika největších asijských hvězd na natáčení.

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 19. 5. 2009 ve 0.13 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.