Domů » Aktuálně

Nový Jarmusch: Limits of Control

Prvního května měl premiéru nový film od Jima Jarmusche, Limits of Control. Tento snímek u nás plánuje uvést distribuční společnost Hollywood Classic Entertainment 16. července pod názvem Hranice ovládání.

Limits of Control jsou studií antihrdiny, odehrávající se ve španělské krajině, jak venkovské, tak i městské. Hlavní roli osamělého muže přijíždějícího do Španělska hraje Isaach De Bankolé, jehož už jsme mohli vidět v Jarmuschových filmech Kafe a cigára nebo Noc a na Zemi. Hrdinou je tajemný samotář, který nevěří nikomu a jehož práce je na hranici zákona. Ve snímku hrají také další herci, kteří už s Jarmuschem dříve spolupracovali. Například Alex Descas, John Hurt, Bill Murray či Tilda Swinton; poprvé si u Jarmusche zahrál španělský Gael García Bernal.

Snímek vznikl v produkci firmy Entertainment Farm, která financovala například Kurosawův snímek Tokyo sonata, a PointBlank Films.

Doporučujeme

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 7. 5. 2009 ve 11.00 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.