Domů » Aktuálně

Aktuálně: Zvyagintsev ani Scarlett Johansson v New Yorku nebudou

Podle posledních zpráv budou krátké snímky Andreje Zvyagintseva a Scarlett Johansson z povídkového filmu New York, I Love You vystřiženy. Jak zdroje uvádí, výsledný film by měl být složen z dvanácti krátkých příběhů o lásce, odehrávající se v New Yorku (dopočítal jsem se však pouze jedenácti režisérů). Film se tak nepřímo hlásí k předcházejícímu povídkovému snímku Paříži, miluji tě, na jehož tvorbě spolupracovalo mnoho předních režisérů. Teď mi to však připadá, že New York, I Love You bude oproti svému pařížskému předchůdci o dost chudší. Vybraní režiséři toho moc za sebou nemají a působí oproti sestavě přispěvovatelů do Paříže hodně nevýrazně.

Původně se zde měly objevit dva režisérské debuty od známých hereček. Nakonec tu po vystřižení filmu Scarlett Johansonn zůstal jen krátký film Natalie Portman. Prý ale vyjmutí jejího krátkého filmu nemá nic společného s kvalitou natočeného materiálu, pouze se její černobílý a možná až příliš pesimisticky laděný snímek nehodil do celkového kontextu filmu (příběh se točí kolem muže, jehož jedinou životní radostí je koupit si hot dog na Coney Islandu).

O tom, proč ve výsledném sestřihu nebude Zvyagintsevův snímek, se ale nikde nejde dočíst. Na jednu stranu je to jméno, které by celému projektu rozhodně přidalo na prestiži, na druhou si jeho film o New Yorku nedovedu vůbec představit. V obou jeho celovečerních filmech, které zatím natočil, je příběh pevně zakotven v přírodě, která se i stává jeho hlavním hybatelem a motivem. Nedovedu si představit, jak by jeho film, odehrávající se v chaosu americké metropole, mohl vypadat.

Oba vyřazené snímky by se měli objevit na internetu v době, kdy bude film nasazený do kin. To však nebude zas tak brzo a v Evropě se tohoto snímku dočkáme až v září (a to pouze diváci v Německu). Trailer k filmu můžete naléz zde.

Doporučujeme

Jeden komentář

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 7. 5. 2009 ve 18.09 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.