Domů » Aktuálně

Trailer Tetro (Francis Ford Coppola)

Byl uvolněn trailer na nejnovější film Francise Forda Coppoly, Tetro. Je to jeho druhý snímek po delší tvůrčí pauze. V roce 2007 mu předcházel Youth without Youth, který vyvolal smíšené reakce jak u kritiky tak u publika. Svůj nový černobílý snímek Coppola nejen režíruje, ale napsal k němu i scénář. Do hlavní role obsadil nepříliš známého, přesto zkušeného Vincenta Galla.

Mladý a naivní Bennie přijíždí do Buenos Aires aby vyhledal svého staršího bratra Tetra, který se rozešel s rodinou ve zlém a nikdo o něm neslyšel již přes deset let. Když Bennie bratra najde, není přijat zrovna s otevřenou náručí. Film se má zaměřit jak na odhalování starých rodinných křivd, tak na uměleckou rivalitu mezi jednotlivými členy rodiny.

Tetro je podle posledních zpráv již dokončen.  Má potvrzený rozpočet 15 miliónu dolarů, na produkci se podílí také Coppolova společnost American Zoetrope. Do kin bude uveden 11. července a objeví se v Cannes v mimosoutěžní sekci Director’s Fortnight.

Doporučujeme

2 komentářů

  • Hubert Poul napsal:

    Na internetu se oficiálně objevily i první tři minuty z filmu. Ve vysokém rozlišení jsou ke shlédnutí zde. Titulková sekvence může překvapit, protože je v ní napsáno, že vizuální efekty vytvářelo pražské studio UPP.

  • Vladimír S. napsal:

    Recenze Variety, Screen a IndieWire to zrovna moc nevyzdvihují… Zrovna na Coppolu se hrozně těšim.

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 4. 5. 2009 ve 18.48 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.