Domů » Aktuálně

Aktuálně: Premiéra nového filmu Woodyho Allena

Včera se odehrála premiéra nového filmu Woody Allena, nazvaného Whatever Works (Cokoliv funguje), na filmovém festivalu Tribeca, odehrávajícím se na Dolním Manhattanu. Woody Allen po pěti letech přesunul děj z Evropy znovu do New Yorku. Hlavní ženskou roli dostala Evan Rachel Wood (Asterix a Vikingové), jež o Whatever Works řekla: “je to starý známý Woody a trochu mi to připomíná film Mocná Afrodíté – ale zároveň jsou tu prvky, které jsme nikdy předtím v jeho filmech nezaznamenala“. Herečka představuje mladou naivní dívku z jihu, která se zamiluje do staršího přelétavého muže. Toho hraje Larry David, herec a scénárista, který se podílel na u nás vysílaném seriálu Seinfeld. Tento starší muž je typově podobný postávám, které dříve hrával Allen.

Premiéra tohoto snímku v České republice zatím není známá.

Jak je u tohoto režiséra zvykem, již nyní připravuje nový snímek, v němž by měla hrát Naomi Watts (21 gramů, King Kong), Anthony Hopkins (Mlčení jehňátek), Josh Brolin (Tahle země není pro starý, Milk) nebo Freida Pinto (Milionář z chatrče).

Doporučujeme

Jeden komentář

Odejít a odpovědět

Přidat příspěvek níže či na něj upozornit ze své vlastní stránky. Můžete také sledovat tyto komentáře přes RSS.

Udržujte pravidla diskuze. Vyjadřujte se k tématu. Žádné spamy.

Můžete použít tyto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka podporuje systém Gravatar. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Poznámky

Tento příspěvek byl napsán uživatelem dne 23. 4. 2009 ve 17.10 a zařazen do kategorie Aktuálně ..

Můžete příspěvek okomentovat nebo na něj upozornit ze své vlastní stránky. Pro aktuální přehled o diskuzi, můžete sledovat tyto komentáře přes RSS.

Toto je Gravatar-enabled weblog. Pro vytvoření svého vlastního avataru (ikonky) se stačí registrovat na Gravatar.

Nejnovější komentáře

Creative Commons License

Kalendář



Pro kompletní výhled přejděte na stranu kalendáře.